• darkblurbg

Na uitgebreid oefenen op familie en vrienden en na stagedagen bij een ervaren therapeut gevolgd te hebben, is het nu tijd een stapje verder te gaan. In het kader van  het uitbreiden van mijn therapeutische vaardigheden met het EAV electroacupunctuur apparaat, de Easy Quick Check (prototype van bioresonantie), zoek ik mensen die hun gezondheid hoog in het vaandel hebben en die tegen een

zéér gereduceerd tarief van € 35,00 incl. BTW een voedings- en gezondheidscheck willen laten doen o.a. d.m.v. een meting met een EAV-apparaat. (Electro-acupunctuur volgens Dr. Voll, het prototype van bioresonantie apparatuur).

Dit gereduceerde tarief bied ik jou, omdat ik nog geen ervaren EAV-therapeut ben. Je bent dus een tiny little bit een “proefkonijn” voor de EAV-meting.
Zoals je verder op mijn website kunt lezen ben ik natuurlijk wel een volwaardig orthomoleculair therapeut en is jouw gezondheid bij mij in goede handen.

En don't worry: het werken met dit EAV Electroacupunctuur apparaat (bioresonantie) kent absoluut géén gevaren, dus ook al ben ik mijn ervaring nog aan het opbouwen, het kan géén schade aan je gezondheid veroorzaken. 

Wat bied ik jou en wat mag je verwachten:

 1. Na een kort telefonisch kennismakingsgesprek ontvang je van mij een digitale vragenlijst en een voedingsdagboek dat je 4 dagen mag invullen.
 2. Na ontvangst van de door jou ingevulde digitale vragenlijst en het voedingsdagboek, plan ik een afspraak met je in voor de anamnese, die toegespitstst is op de antwoorden uit de digitale vragenlijst.
 3. Aansluitend meet ik een aantal acupunctuurpunten op jouw handen en voeten. Dit is pijnloos (het is een meting zonder naalden), waardoor ik verstoringen in jouw systeem kan opsporen.
 4. Hierna volgt het uittesten van allergieën voor voedingsmiddelen en het uittesten van eventuele suppletie (fytotherapie, homeopathische of orthomoleculaire middelen) d.m.v. een extra meting met het EAV-apparaat.
 5. Je gaat naar huis met een korte analyse van je voedingspatroon, een voedingsadvies én een eventueel advies over supplementen. De supplementen kan je dan zelf aanschaffen.
 6. Dit alles voor jou resulterend in: PRAKTISCHE GEZONHEIDSTIPS, EEN GEZONDERE LIFESTYLE EN VERBETERDE GEZONDHEID.

 7. Besluit je na dit consult dat jouw gezondheid je lief is en je er verder aan wilt werken, dan ontvang je

  Een fikse korting op de eerste drie vervolgconsulten. Normale prijs € 72,50 (lang consult) => nu € 50,00 en voor een korter consult normale prijs € 50 en nu € 37,50. 

  Dit aanbod is geldig t/m juni 2024.

Jouw investering:

 1. Een bedrag van € 35,00 incl. BTW
 2. Het ter beschikking stellen 😉 van jouw handen en voeten voor de EAV-meting.
 3. Jouw tijd: de afspraak zal ca. 1,5 uur in beslag nemen.

Wil jij gebruik maken van deze actie voor een gezondheidscheck, voedings- en suppletieadvies en bioresonantie EAV-meting voor slechts € 35 incl. B.T.W.?

Vul dan via onderstaande button het contactformulier in onder vermelding van "ACTIE" in te vullen bij "vraag" .

Contact?