• darkblurbg
    "Je kunt elk doel bereiken in kleine stappen; welke stap zet jij vandaag?"

Begeleiding in mijn praktijk óf bij jou thuis
Heb jij gezondheidsklachten, wil je een aantal kilo’s afvallen of zit je niet lekker in je vel en geeft je lichaam aan dat het tijd is het roer om te gooien?
Dan ontvang ik jou graag in mijn praktijkruimte aan de Van Rijnesteinlaan 14 in Renswoude om jou te coachen naar en gezonder eet- en leefpatroon. Vanzelfsprekend is jouw motivatie hierbij de katalysator.
Mocht je niet in staat zijn om naar mij toe te komen, dan kom ik naar jou toe. Hiervoor bereken ik dan wel reiskosten en vraag ik een vergoeding voor de extra reistijd. 

Kennismaking
Ten eerste natuurlijk een gratis kennismakingsgesprek, waarin wij kijken of ik jou de juiste begeleiding kan bieden en of er een klik is, want ook dat is heel belangrijk. 

Intakegesprek
Bij de eerste echte afspraak neem ik een uitgebreide anamnese af, wat je kan zien als een speurtocht naar de oorzaak van jouw klachten. 

Eetdagboek
Na de intake mail ik je een eetdagboek dat je 4 tot 7 dagen mag invullen. Hierin mag je ook aangeven hoeveel je dagelijks sport en beweegt. Best een klusje, maar noodzakelijk om een goed inzicht in je voedings- en leefstijlpatroon te krijgen. Aan de hand van het eetdagboek dat jij mij een paar dagen voor de volgende afspraak terugmailt, maak ik een uitgebreide voedingsanalyse en een voedingsadvies. 

1e consult
Bespreken voedingsanalyse, voedingsadvies, behandelplan en verbeterpunten. Dit allemaal op jouw persoonlijke doelen en gezondheid afgestemd. Je ontvangt een samenvatting van de analyse en het advies ook per mail, zodat je het later nog eens kunt teruglezen, want ik geef best veel informatie en het is onmogelijk alles te onthouden. Bij het advies hoort ook: beweging. Hiermee kan je gelijk aan de slag om de eerste stappen te zetten naar een betere gezondheid en gezondere leefstijl. In veel gevallen is dit voldoende om jou van je klachten af te helpen of ze minimaal flink te verminderen.
Afhankelijk van je klachten zal ik je eventueel ook voedingssupplementen of fytotherapie adviseren. Deze kan je tegen de consumentenprijs bij mij bestellen, maar je mag ze natuurlijk ook zelf bestellen. 

Bloed- en/of ontlastingsonderzoek
Afhankelijk van jouw klachten kan ik mogelijk ook bloed- en/of ontlastingsonderzoek adviseren om de oorzaak van jouw klachten te kunnen achterhalen. Ik werk samen met een aantal gerenommeerde laboratoria, zoals ProHealth Medical, RP Analytics en Medivere.
De kosten voor deze onderzoeken zijn voor eigen rekening en worden vrijwel nooit vergoed door de zorgverzekeraar. 

Vervolgconsulten
Afhankelijk van jouw doelen en klachten volstaan in de meeste gevallen 2 á 3 vervolgconsulten, maar bij complexere problematiek moet je uitgaan van meer vervolgconsulten. In de  vervolgconsulten gaan we kijken hoe ver je bent met het veranderen van je eet- en leefpatroon en wordt het suppletieadvies eventueel aangepast, afhankelijk van hoe het met je gezondheidsklachten gaat.

Heb je vragen tussendoor?
Stel deze me dan gerust. Bij voorkeur per mail, maar per app mag ook.