• darkblurbg
Mirjam heeft me geholpen met mijn buik- en darmklachten. Ze heeft me op weg geholpen om mijn dieet te veranderen, ik eet nu veel gezonder en gevarieerder, terwijl ik me niet bewust was dat ik ongezond at. Verder heeft ze me supplementen voorgeschreven die ik gewoon via internet bestel en nu gaat het stukken beter met me. Ik heb minder buikklachten en slaap ook veel beter. 
Mirjam is een prettig en makkelijk toegankelijk persoon en ze is deskundig en hulpvaardig. 

Marit, 43 jaar 


Ik ben ontzettend goed geholpen door Mirjam. Ik kwam met darm-, buik- en huidklachten bij haar en met de juiste adviezen en het aanpassen van de voeding voel ik me nu stukken beter.
Ik kon altijd bij haar terecht voor vragen of adviezen en ze had altijd tijd!
Dank Mirjam, voor het beter in mijn vel zitten dankzij jouw kunde.

Lianne, 27 jaar


Bij een lezing van Mirjam met als titel "voeding, ons vergeten medicijn", kwam ik met haar in aanraking. Deze lezing sprak me erg aan, omdat ik prikkelbare darmsyndroom, astma, hooikoorts, ondergewicht en hormonale problemen heb.
Het uitgangspunt van Mirjam is eigenlijk dat je met de juiste voeding veel kunt bereiken en vaak zelfs je medicatie kunt afbouwen. Én dat je darmen een heel belangrijke rol spelen voor je welbevinden en gezondheid.
Ik heb wat consulten gehad, waarin Mirjam mij begeleidde bij het omgooien van mijn voedingspatroon en ik heb daarbij supplementen gebruikt om mijn darmen te "repareren".
Fijn vond ik het om te merken dat geen vraag Mirjam te veel was. Ze is erg goed in het meedenken en uitleggen! Ook m.b.t. de kosten is Mirjam erg duidelijk en ze houdt je niet aan het lijntje.
Nu zijn we een half jaar verder. Mijn hormonale problemen (die al jaren speelden!) zijn verdwenen. Ik heb hier op dit moment geen medicatie meer voor nodig. Mijn astmamedicatie heb ik nog steeds nodig, al zit ik best vaak op de minimum dosering. Tegen de hooikoorts heb ik nog geen medicijn genomen dit jaar, ik red het met een zonnebril ;). Buikpijn heb ik nog maar zelden. Én, waar ik enorm blij mee ben, is dat er zo’n 4 kg bij gekomen is!
Mirjam, ik ben heel blij dat je me zo geholpen hebt en dankjewel voor alle goede adviezen. En daarnaast was het altijd gezellig om je weer te spreken!

Catharina, 37 jaar

Mirjam is heel deskundig en weet ontzettend veel van voeding. Ze kijkt goed naar jouw specifieke situatie en geeft daarvoor dan een op maat gemaakt advies. Mij heeft ze geholpen door een glutenvrij- en zuivelvrij dieet te adviseren. Met hele praktische adviezen en lijsten met wat ik wel en niet kon eten, is het me gelukt om het dieet te volgen. Ik kon met vragen altijd bij haar terecht via mail of Whatsapp en ze gaf me dan snel en uitgebreid antwoord. Ik ben blij dat ik bij haar terecht kon.

Jodie, 62 jaar

 

Contact?