• darkblurbg
    "Je kunt elk doel bereiken in kleine stappen; welke stap zet jij vandaag?"

Begeleiding in mijn praktijk óf bij jou thuis
Heb jij gezondheidsklachten, wil je een aantal kilo’s afvallen of zit je niet lekker in je vel en geeft je lichaam aan dat het tijd is het roer om te gooien?
Dan ontvang ik jou graag in mijn praktijkruimte aan de Van Rijnesteinlaan 14 in Renswoude om jou te coachen naar en gezonder eet- en leefpatroon. Vanzelfsprekend is jouw motivatie hierbij de katalysator.
Mocht je niet in staat zijn om naar mij toe te komen, dan kom ik naar jou toe (afhankelijk van je woonadres, bereken ik hiervoor wel reiskosten). 

Kennismaking
Ten eerste natuurlijk een gratis kennismakingsgesprek, waarin wij kijken of ik jou de juiste begeleiding kan bieden.

Intakegesprek
Bij de eerste echte afspraak neem ik een uitgebreide anamnese af, wat je kan zien als een speurtocht naar de oorzaak van jouw klachten. 

Eetdagboek
Na de intake mail ik je een eetdagboek dat je 4 tot 7 dagen mag invullen. Hierin mag je ook aangeven hoeveel je dagelijks sport en beweegt. Best een klusje, maar noodzakelijk om een goed inzicht in je voedings- en leefstijlpatroon te krijgen. Aan de hand van het eetdagboek dat jij mij een paar dagen voor de volgende afspraak terugmailt, maak ik een uitgebreide voedingsanalyse. 

1e consult
Bespreken voedingsanalyse en verbeterpunten. Je krijgt een persoonlijk op jouw situatie, doelen en gezondheid afgestemd voedings- en leefstijladvies. Hierbij hoort ook: bewegen. Hiermee kan je gelijk aan de slag om de eerste stappen te zetten naar een gezonde en slanke leefstijl. In veel gevallen is dit voldoende om jou van je klachten af te helpen of ze minimaal te verminderen. Afhankelijk van je klachten zal ik je eventueel ook voedingssupplementen of fytotherapie adviseren. 

Vervolgconsulten
Afhankelijk van jouw doelen en klachten volstaan in de meeste gevallen 2 á 3 vervolgconsulten. In de  vervolgconsulten gaan we kijken hoe ver je bent met het veranderen van je eet- en leefpatroon en hoe het met je eventuele gezondheidsklachten gaat. Steeds reik ik je handvatten aan om gezonder te eten en te bewegen en (mits nodig) meer en op een gezonde manier af te vallen.

Heb je vragen tussendoor?
Stel deze me dan gerust. Bij voorkeur per mail of app, maar telefonisch mag ook.